interton logo

HOZD EL KEDVENC MIKROFONODAT ÉS HASONLÍTSD ÖSSZE A HEIL SOUND MIKROFONOKKAL!

A VI. INTERTON Egyetem az Experidance Házban (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) 2017. november 8-9-én kerül megrendezésre. A rendezvényen A/B tesztelheted a Heil Sound vokál mikrofonjait, sőt, ha elhozod kedvenc mikrofonodat, össze is hasonlíthatod vele őket!

A VI. INTERTON Egyetem érkezési idejében, szüneteiben és az „Eszköz tesztek” részben lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek, hogy kipróbálják a Heil Sound FIN, PR20, PR22 és PR35 mikrofonokat, illetve aki elhozza saját mikrofonját a rendezvényre, össze is hasonlíthatja vele őket. A mikrofon tesztre az INTERTON Egyetem kistermében kerül majd sor.

A VI. INTERTON Egyetem részletes programja az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:
http://intertongroup.com/2017/eloadasok

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Amennyiben kérdése van, keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségek egyikén!

Bogár István
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: +36 30 689 3198

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.