interton logo

A HIGH END SYSTEMS UNO DEBÜTÁLÁSA A 2016-OS EUROVÍZIÓS DALFESZTIVÁLON

A 2016-ban megrendezésre került Eurovíziós Dalverseny döntőjét a múlt hónapban tartották meg a svédországi Stockholmban.

A rendezvényen Ola Melzig technikai igazgató, az Egyesült Királyságban élő Joe és Jake produkciójához 108 darab High End Systems UNO robotlámpát használt. A duó által előadott ’You’re Not Alone’ című dal alatti fényjáték volt az új robotlámpa debütálása, valamint az Eurovíziós csapat még egyszer összeállíthatta ezt a lenyűgöző „gyűjteményt” a várva várt versenyre.

Tudjon meg többet: https://www.highend.com/high-end-news/high-end-systems-uno-debuts-on-eurovision-2016rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.