interton logo

A HIGH END SYSTEMS VILÁGÍTOTTA A TEXASI FILMFESZTIVÁLT

A Texasi Filmfesztivál a legnagyobb filmes esemény Texas-ban. A Bill Haddad (Blue House Design) és Guy Pavelo (Guy Pavelo Design) által tervezett világítást ShapeShifter C1-es és C2-es, SolaSpot Pro 1500 és SolaSpot Pro 2000 lámpák tették még színvonalasabbá.

Az eseményen jelen voltak a filmes szakma hírességei, meghatározó vezetői és rendezői egyaránt. „Fontos, hogy minőségi munkát adjunk ki a kezünkből, ugyanakkor az anyagi forrást is optimálisan kell beosztanunk. Egy korábbi munka kapcsán találkoztam Bobby Hale-el, a High End Systems-től. Akkor egy vetítési installációt terveztünk egy művészeti kiállításra. Ezután már kerestük a további közös munka lehetőségét.” – mondta Bill Haddad.

A filmfesztiválon hat darab C2-es került telepítésre a színpad hátteréhez, így a csapat sikeresen kitöltötte az előadók és a kivetítő közötti helyet színes megvilágítással, anélkül hogy zavarta volna a megjelenítést a képernyőn. A ShapeShifter-ek mélységet adtak a kamera felvételekhez és lehetővé tették számunkra, hogy finom színkorrekciós megvilágítást adjunk minden műsorvezetőnek és győztesnek.

Tudjon meg többet: https://www.highend.com/high-end-news/hes-lighting-brings-world-class-illumination-to-texas-film-awardsrendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.