interton logo

HIGH END SYSTEMS LÁMPÁK STEVE AOKI SHOW-JÁN

A texasi San Antonioban található Cowboys Dancehall, Alamo city egyik legmenőbb rendezvényhelyszíne, ahol minden héten, négy éjszakán keresztül élőzenét hallhat a közönség. Itt alkalmanként más országokból származó fellépők produkciója is látható.

A helyszínen évek óta High End Systems lámpákat és fényvezérlő pultot használnak a rendezvények világítására. Nemrég, Steve Aoki sztárvendég fellépésekor pedig a High End Systems SHAPESHIFTER típusú forgófejes lámpáit alkalmazták a produkció látványelemeként.

Tudjon meg többet: https://www.highend.com/high-end-news/shapeshifters-join-the-party-at-cowboys-dancehall-for-aoki-show
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.