interton logo

A HIGH END SYSTEMS SOLATHEATRE LÁMPA ÉS A PACIFIC RIM: UPRISING CÍMŰ FILM

A speciális effekteket használó Pacific Rim: Uprising című film premiere után tartott sajtótájékoztatón a Kite & Key Technologies-tól David Kane és Brian Fisher producer elmondták, hogy a High End System által gyártott SolaFrame Theatre robotlámpáknak fontos szerepe volt a speciális fényeffektek létrehozásában, amikor a Junket produkciós iroda a sajtóanyagokat készítette és a meghallgatásokat tartotta a film számára.

A meghallgatások során kritikus fontosságú a csend és nincs helye olyan eszköznek, melynek mechanikája zajos működés közben. A zaj kellemetlen behatást okoz a hangzásban és zavarja a szereplőt is. David Kane elmondta: „A SolaFrame Theatre rendkívül csendes működésének köszönhetően a lámpákat a szereplők közelébe is telepíteni tudtuk úgy, hogy a hangfelvevő csapat észre sem vette őket működés közben. Kane és partnere képes volt kihasználni a mozgó fény minden előnyét az interjúkhoz: A SolaFrame Theatre gobókészletével, késelhetőségével, valamint nagy fényerejű LED-es fényforrásával olyan fényt tudott generálni, amely mind a kamerák általi, mind a fényképezőgépek általi képeken jól nézett ki.” Mindenki, aki látta a lámpatestet, elcsodálkozott. Még a nagy sebességgel forgó gobó tárcsa és mozgó animációs tárcsa mellett sem hallottunk semmit a fülhallgatóban."- mondja Kane. "Brian és én szeretjük a jó színminőséget és a tökéletesen megvilágított területet. Az ügyfélnek tetszett az a rugalmasság, amelyet az általunk nyújtott felszerelés kínált."

A Pacific Rim: Uprising egy sikerfilm, mint ahogy a High End Systems SolaFrame Theatre lámpája is sikeres.

,,Erős fény, teljesen szabályozható késrendszer, magas színhűség visszaadási index, és hangtalan működés. A robotlámpáknál ezek az elvárt tulajdonságok, a filmipar számára.” - fejezte be Kane.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.