interton logo

A HIGH END SYSTEMS PULTJAI A RIÓI OLIMPIÁN

Egy olimpia nyitó és záró ceremóniája az egyik legnagyobb látványosságok közé tartozik. Nem volt ez másként idén sem Rio de Janeiro-ban, mely sorban a 31. nyári olimpia volt. Hatalmas mennyiségű világítótestet és kijelzőt kellett biztonságosan irányítani, így óriási  volt a felelősség a technikai személyzeten. Ross Wiliams ezért is választotta ismét a HOG pultokat erre a feladatra.

"Rio volt a harmadik olimpiám, ahol HOG pultokat használtam. Socsi-ban HOG4, Turin-ban HOG3 és az idén szintén HOG4 konzolokkal dolgoztam. Ezúttal csatlakozott a csapathoz Andrew Voller és Paulinho Lebrão is. Újra megbizonyosodhattunk arról, hogy több típusú konzol is tud egyszerre dolgozni egy ilyen nagyszabású eseményen, ahol az adatok biztonságosan egyesíthetők az ArtNet segítségével. Ha teljesen őszinte akarok lenni, számomra nyilvánvaló választás volt a HOG4. Bár ez nem egy világraszóló főcím, de számomra fantasztikus és hihetetlen, hogy mennyire stabilak az operációs rendszerek és mennyi szolgáltatást nyújtanak a keverők."

Tudjon meg többet: https://www.highend.com/high-end-news/hog-4-on-the-team-at-the-2016-rio-olympics


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.