interton logo

HIGH END SYSTEMS A PROLIGHT + SOUND KIÁLLÍTÁSON

2019. április 2-5. között kerül megrendezésre Frankfurtban a Prolight + Sound kiállítás, melyen a High End Systems kiállítóként idén is részt vesz. A High End Systems és az ETC együttesen állítanak ki összesen négy standhelyen (Hall 12.1: B40, B41, B46 és B47).

A High End Systems részen megtekinthetők lesznek a SolaFrame 3000, SolaFrame Theater és az új SolaFrame 1000 és SolaSpot 3000 lámpák is. A SolaSpot 3000 több, mint 37 000 lumen kimeneti teljesítménnyel büszkélkedhet, melyet fényes fehér LED fényforrásnak köszönhet. A SolaSpot 3000 példátlan mennyiségű effekt kombinációval rendelkezik, mint például a három gobo tárcsa - összesen 21 mintával -, két animációs tárcsa, két prizma.

Ezen kívül a várva-várt FX szériás TurboRay lámpa is megtekinthető lesz működés közben. A TurboRay egy klasszikus retró megjelenésű lámpatest, sugárirányú diffúzorokkal ellátva. Keskeny szögű súrlófényhez vagy erős beam-ként használható, ami gyönyörű hatásokat eredményez. A standon természetesen a HOG fény-keverőpultok is megtekinthetők és kipróbálhatók lesznek a standon.

Bővebb információ a Prolight + Sound kiállításról:
https://pls.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

 

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.