interton logo

HIGH END SYSTEMS LÁMPÁK RAGYOGTAK A LIVE YOU PLAY RENDEZVÉNYEN

Nyolc év alatt a Music Inside Rimini (MIR) és a LIVE rendezvénysorozat számos világítástechnikai céget felkért, köztük a High End Systems-et, hogy részt vegyen az Olaszországban évente megrendezésre kerülő „Live You Play” rendezvényen. A LIVE rendezvénysorozat 2010-ben indult útjára azzal a céllal, hogy az érdeklődők élő színpadi körülmények között ismerhessék meg a hang-, fény-, vizuáltechnikai és egyéb telepített eszközök képességeit. Ebben az évben egy virtuális és egy élő show is bemutatásra került.

Trevor Burk világítás designer alkotta meg a High End Systems eszközökből álló virtuális show-t, míg Francesco De Cave programozó élő show-t varázsolt szintén High End Systems lámpákkal, a „POP deluxe” zenekar koncertje alatt. Francesco elismerte, hogy az esemény remek alkalom volt arra, hogy ugyanazon eszközök felhasználásával összehasonlítsuk két világítás dizájner egyedi megközelítését és külön öröm, hogy az ETC választása által ezt egy vadonatúj környezetben tehettük meg. Hangsúlyozta, hogy nem könnyű feladat úgy programozni a világítást, hogy bemutassa a lámpák képességét a közönségnek anélkül, hogy elterelné a figyelmet magáról a produkcióról.

Kattintson az alábbi linkre és tudjon meg többet.
https://www.highend.com/gallery/news/313-blog/2018/888-high-end-systems-shine-at-live-you-play

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang- és fénytechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.