interton logo

A HIGH END SYSTEMS ÉS A MAGYAR LIGHTWARE KÖZÖS VIDEÓ- ÉS VILÁGÍTÁSI PLATFORMOT HOZOTT LÉTRE

A High End Systems Hog vezérlő családját (Hog 4, Full Boar 4, Road Hog 4, HedgeHog 4 és RackHog 4) a Lightware FR33 Mátrixával összekötve, egyetlen kezelővel képes közvetlenül vezérelni a világítás és videó rendszert.

Általában a show-k programozása és vezérlése két külön platformon történik. A világítási- és videó rendszer összekötésével egyetlen helyről, egy kezelő által vezérelhetők a berendezések komplex produkciók esetén.

Tudjon meg többet:
https://www.highend.com/high-end-news/lightware-usa-partners-with-high-end-systems-on-all-in-one-lighting-and-video-control-platform

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.