interton logo

HIGH END SYSTEMS LÁMPÁK A TASTE OF CHAOS TURNÉN

A Taste of Chaos turné, egy hat hetes koncertsorozat szerte az Egyesült Államokban, melyen  a  Dashboard Confessional , a Taking Back Sunday, a Saosin és a The Early November voltak a vezető zenekarok.

A fény- és videótechnikával megbízott Gemini Light Sound Video cég,  többek között 16 darab SHAPESHIFTER C1-et, 17 darab SolaSpot 2000-et, egy Hog 4 pultot, Catalyst media servert és néhány FQ 100 füstgépet is felvonultatott. Jason Chain a Geminitől mesélte: "Tény, hogy a ShapeShifter először kihívásnak tűnt, ezért egyszerűen csak feltettük őket az első és hátsó hídra, ami aztán nagy látványosságnak bizonyult a közönség számára. A C1 egy nagyszerű lámpa: sima mozgás, tömör színek és sokkal többet nyújt, mint egy átlagos mozgófejes lámpa. Bármit csinálhattam vele,  tökéletesen teljesített. A HOG 4 segítségével felraktunk néhány pixel mappinget is és öröm volt nézni, hogy nem kellett aggódnunk a színek miatt sem.

Hasonlóképpen elégedettek voltunk a SolaSpot 2000-es lámpákkal. Hatalmas fénye van, a gobók jók és "gyilkosak" a színei, a fehér fénye fantasztikus, nagyon jól kiegészítették egymást a SHAPESHIFTER-ekkel együtt. A HOG 4-ben létrehoztunk minden dalhoz egy oldalt és ezekről lett triggerelve a videók indítása. Az alkalmazott Catalyst média szerver és LED fal már csak hab volt a tortán a megrendelők részére. Sean Hoey volt olyan kedves, hogy a kezem alá adta a ShapeShifter-eket a tavalyi Mayhem Fesztiválon, amikor a Slayer zenekarral dolgoztam. Ezúttal is Sean volt, aki megismertette velem a SolaSpot 2000-est. Ezért használtam a lámpákat a Taste Of Chaos turnén, és mindkettő hibátlanul teljesített! "

Tudjon meg többet: https://www.highend.com/high-end-news/high-end-systems-lighting-energizes-rockstar-s-taste-of-chaos-tour

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.