interton logo

HIGH END SYSTEMS LÁMPÁK A FAITHLESS TURNÉJÁN

Talán mindenki emlékszik a 90-es évek egyik meghatározó, elektronikus zenét játszó angol zenekarára, a Faithless-re. Négy év kihagyás után, - megünnepelve 20 éves fennállásukat - ismét színpadra léptek egy turné keretében.

A neves látványtervezőt Andy Hurst-ot kérték fel, hogy az eseményhez megfelelő látványt teremtsen a színpadon, melyhez - egyéb lámpák mellett - a High End Systems SHAPESHIFTER lámpáit, HOG fénypultot és Catalyst media szervert is felhasznált.
"Azért választottam a SHAPESHIFTER -t, mert ez egy sokoldalú lámpa, így összesen 28 SHAPESHIFTER-t és 196 beam-et raktam a zenekar köré. Kiválóan alkalmasak a táncosok megvilágítására, sok erő rejlik bennük és a gyári makrók is fantasztikusak, ugyanakkor szépen deríthető vele a zenekar és gazdag színekkel látja el a különböző területeket."
A rengeteg lámpát és média szervert valamivel irányítani is kell, ezért Hurst óriási mennyiségű Hog 4 pultot használt, köztük négy Full Boar, négy Road Hog, egy Nano, négy DP8000, valamint a Fader Wing és Super Widget is segítette rendszert.
"Én és a kollégáim is HOG pultokat használunk minden koncerten és fesztiválon", így 2016-ban a Faithless, Prodigy és fél tucat egyéb nagy turné és fesztivál fényeit is HOG pultokkal vezérlik.

Bővebb információért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tudjon meg többet: https://www.highend.com/high-end-news/shapeshifters-bring-eye-candy-to-faithless-tour

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.