interton logo

A HIGH END SYSTEMS ÉS AZ ETC SIKERE A PROLIGHT + SOUND 2019 KILLÍTÁSON

Látogatók tízezrei érkeztek Frankfurtba a Prolight + Sound kiállításra. A High End Systems és az ETC bemutatta legújabb termékfejlesztéseit, valamint a HOG Factor 2019 verseny döntőjét is megtekinthették a látogatók. A kiállításon debütált a High End Systems új TurboRay lámpája is.

A TurboRay a High End Systems FX termékcsalád legújabb robotlámpája. A klasszikus retro design és a sugárirányú diffúzor egyedi megjelenése sok látogatót vonzott a High End Systems standjára.

Szűk nyitású wash lámpaként, vagy nagyon szűk nyitású beamként használva a TurboRay lenyűgöző fényeffekt hatásokat eredményez.

A Hog Factor 2019-es döntőjében a High End Systems új Hog 4-18 konzolját használhatták a döntősök. Az esemény nagy tömegeket vonzott, mivel három csapat versengett fej-fej mellett ezen a világítás programozási versenyen. A bírákat világítási szakemberek alkották, úgymint Jojo Tillman, Marco Silva és Sander Den Otter. Az első helyet a „Vienna Illuminates” csapata nyerte el. A nyertes versenyzők - Andreas Aichholzer és Sebastian Schmid Ausztriából, - az iparág legismertebb vállalatai és szakemberei előtt versengtek. A második helyezett az „AKA” csapat lett az Egyesült Királyságból, őket követte a „STEX” csapat szintén Ausztriából.

A csapatok díjazásként rengeteg High End Systems terméket vihettek haza, illetve a nyeremények részeként a Capture világítástervező szoftvercég minden csapatnak szoftverlicenceket biztosított.

A High End Systems és az ETC éves hallgatói ülésére a 4.0 Hall-ban került sor. A két vállalat szakértői Q&A beszélgetést tartottak a meghívott világítási szakemberek számára.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.