interton logo

A HIGH END SYSTEMS BEMUTATJA A SOLAFRAME 1000 ROBOTLÁMPÁT

A High End Systems bemutatja a SolaFrame 1000 robotlámpát, a világítástechnikai tervezők számára alkotott új igáslovat.

Az új lámpa 20.000 lumen kimeneti teljesítménnyel bír, emellett a beépített késrendszere képes a késeket akár teljesen összezárni. Szín, valamint fix és forgó gobótárcsával is rendelkezik. A forgó gobótárcsán és a színtárcsán is cserélhetők az egységek.  Emellett animációs tárcsával is el van látva, ami folyamatosan változó animációs hatásokat kínál. Az újragondolt CMY és CTO színkeverő rendszerrel széles felhasználási körben alkalmazható. Az ultrafényes és magas CRI értékű változatokban elérhető SolaFrame 1000 rendelkezik egy TM30-as szűrővel, amely az ultrafényes LED fényforrás alacsony CRI értékét 85+-ra növeli. További funkciók közé tartozik az „Iris” és a „Light Frost”, a forgó prizma és a High End Systems által szabadalmaztatott Lens Defogger System.

A SolafRame 1000 robotlámpa a gyártó weboldalán:
https://www.highend.com/products/lighting/solaframe

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.