interton logo

A HATBORO-HORSHAM AUDITÓRIUMBA COMMUNITY IV6 LINE ARRAY RENDSZER KERÜLT

A Clear Sound cég a közelmúltban tervezte és telepítette a Hatsore-Horsham középiskola új PA rendszerét Horsham-ban, az Amerikai Egyesült Államokban. A létesítmény Philadelphia-ától északnyugatra fekszik és öt általános iskolát, egy középiskolát és egy gimnáziumot foglal magába, összesen mintegy 1650 diákkal.

Milton Kunz a létesítmény 1600 férőhelyes előadótermének színpadvezetője. Az előadóterem különböző középiskolai rendezvényeknek ad helyet, beleértve a különböző összejöveteleket, koncerteket és színházi előadásokat. Kunz a Clear Sound-hoz fordult, hogy tervezzék meg és telepítsék az előadóterem új PA rendszerét. A Clear Sound több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a pro AV alkalmazások területén, csapatukat mérnökök és rendezvény-, illetve rendszerspecialisták alkotják.

A Clear Sound munkatársa Chris Dietze szorosan együttműködött Milton Kunz-al, hogy feltérképezze, pontosan milyen többcélú követelményeknek kell megfelelnie az új rendszernek, hogy lehetősége legyen megtervezni a legmegfelelőbb rendszert. Dietze már régóta ismeri a Community eszközeit és miután az InfoComm kiállításon hallotta a legújabb IV6 line array rendszert, tudta, ez lesz a legmegfelelőbb választás a hangminőséget, lefedettséget és teljesítményt figyelembe véve. Ezután Dietze a Community segítségével tervezte meg a telepítendő rendszert.

A rendszer oldalanként 6db IV6-1122 szélessávú, 12 colos, kétutas line array szeletből áll, melyek a színpad két oldalán kerültek felfüggesztésre. A fürtök oldalanként 5db IV6-1122/05 5 fokos függőleges nyitással rendelkező szeletet és 1db IV6-1122/15 15 fokos függőleges nyitással rendelkező szeletet tartalmaznak. Az IV6 olyan fizikai és akusztikát módosító eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé tették Dietze számára, hogy a rendszert a helyszínre szabja. Ez magába foglalja az egyes szeletek passzív akusztikai optimalizáló moduljának és az EASE® Focus 3 használatát, így kiszámítva az egyes fürtök ideális paramétereit. Ezzel Dietze páratlan hangnyomást és frekvencia-válasz-konzisztenciát ért el anélkül, hogy további erősítőkre, vagy DSP csatornákra lett volna szüksége. Ez fontos szempont volt, hiszen egy teljesen testreszabott, ugyanakkor költséghatékony rendszer volt a célja.

Milt Kunz elmondta: „Csodálatos lett a hangzás. Akik hallották a helyszínen az előző rendszert és ezt a mostanit, lenyűgözőnek tartják a változást. A Hatboro-Horsham iskolaközösség büszke arra, hogy együttműködhetett olyan Pennsylvaniában működő cégekkel, mint a Clear Sound és a Community.”

Kattintson az alábbi linkre és tudjon meg többet:
http://www.communitypro.com/news/press-releases/hatboro-horsham-auditorium-gets-performance-audio-community-iv6-modular-vertical

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.