interton logo

HÁROM DÍJRA IS JELÖLTÉK A QSC-T A MUSIC & SOUND RETAILER OLVASÓI

A QSC büszke rá, hogy a 2017-es Music & Sound Awards keretein belül a Music & Sound Retailer magazin olvasói három díjra is jelölték a vállalatot. A TouchMix sorozat a legjobb digitális keverőpult kategóriában, a K.2 sorozat pedig a legjobb hangsugárzó, valamint az év terméke kategóriában kapott jelölést.

„Ez a három jelölés egy rendkívül pozitív visszajelzés a viszonteladóinktól az egész szervezet számára.” – nyilatkozta Ray van Straten, a QSC Pro részlegének marketing igazgatója. „Hálásak vagyunk, hogy értékelik az igyekezetünket és hogy mi jutunk elsőként eszükbe ezen jelölések kapcsán.”

A Music & Sound Retailer a legtöbb előfizetővel rendelkező kereskedelmi kiadványként a zeneipar egyik mozgatórugójának számít. A 32. évében átadásra kerülő Music & Sound Awards-ot az ipar legkiválóbbjaként tartják számon, mivel a szavazás kimenetelét a magazin előfizetői, maguk a kereskedők határozzák meg az Egyesült Államokban és azon kívül.

Tudjon meg többet:
https://www.qsc.com/news/news/detail/qsc-earns-three-award-nominations-from-the-readers-of-music-sound-retailer-magazine/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.