interton logo

HANGOLÁSI BEÁLLÍTÁSOK A QSC E SOROZATHOZ!

A QSC megjelentette az új, ám máris elismert passzív E sorozatú hangsugárzókhoz a legújabb és leghatékonyabb hangolási beállításait.

A QSC örömmel jelenti be a GXD és PLD végerősítőinek legújabb szoftverét és firmeware-ét, amely már az E sorozat passzív hangsugárzóit is támogatja. Az Amplifier Navigator 2.2.5 és a GXD Firmware Updater előnyt nyújt a fejlett DSP beállítások következő nemzedékének, optimális teljesítményt biztosítva egy komplett E sorozatból álló hangrendszer részeként.

Amplifier Navigator 2.2.5: http://www.qsc.com/resources/software-and-firmware/amplifier-navigator/pld-and-cxd-series-presets/

GXD Firmware Updater: http://www.qsc.com/resources/software-and-firmware/gxd-firmware-updater/
 
Bővebb információért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tudjon meg többet: http://www.qsc.com/news-events/news/detail/qsc-announces-the-release-of-powerful-new-tunings-for-the-acclaimed-e-series-passive-loudspeakers/


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.