interton logo

HAMAROSAN ÚJRA ISE KIÁLLÍTÁS HOLLANDIÁBAN!

Az audiovizuális újdonságokat bemutató kiállítást, az ISE-t, 2004 óta rendezik meg, az évente megrendezésre kerülő a kiállításnak mostanra 1000 kiállítója és 60 000 látogatója van.

A rendezvény komolyságát mi sem jellemzi jobban, mint az, hogy rendező szervezet mára többek között olyan eseményeket is bonyolít, mint a Digital Signage csúcstalálkozók Münchenben, Dubaiban és Moszkvában.

2016-ban Amszterdamban kerül megrendezésre a kiállítás, ez lesz az első alkalom, hogy a show három helyett négy napos lesz (február 9-12).

Az INTERTON Group által Magyarországon forgalmazott gyártók közül az alábbiak vesznek részt a kiállításon:
d&b audiotechnik, Ampetronic, Community, DNH, QSC, Stealth Acoustics, Taiden, TOA, Yamaha, Crestron, BrightSign, EIKI, Expromo, Just Add Power

A kiállítással kapcsolatban folyamatosan új információkat osztunk meg!

Bővebben a kiállításról: https://www.iseurope.org/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.