interton logo

A GORILLAZ EGYEDI KONCERT HANGZÁSA VILÁGSZERTE HALLHATÓ VOLT

A Gorillaz zenekar az új d&b audiotechnik GSL line array rendszerével turnézott. A zenekar front és monitor hangmérnökét egyaránt lenyűgözte a topok kardioid kialakítása.

Elmondásuk szerint a PA mögött állva olyan érzése van az embernek, mintha az le lenne kapcsolva. A turné alatt Guerin, a monitor hangmérnök többször is kiszólt az FOH-ba, hogy minden rendben van-e, mert ott ahol ő ül, olyan mintha nem szólna a PA. Ám természetesen minden rendben volt és a d&b audiotechnik felszerelése tökéletesen üzemelt, kizárólag a kardioid hatás miatt volt tapasztalható a jelenség.

Tudjon meg többet:
http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/the-unique-sound-of-the-gorillaz-heard-across-the-world.html

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.