interton logo

GAZDÁRA TALÁLT AZ ELSŐ KÉT YAMAHA RIVAGE PM10

Szerencsére a Yamaha azok közé tartozik, akik a megígért dolgokat szeretik betartani. Így nem meglepő, hogy az ez év elejére datált digitális keverő, a Yamaha zászlóshajója, a Rivage PM10 is időben megjelent.


S hogy ki lett az első két darab gazdája? Nem kisebb cég, mint a Clair Brothers, pontosabban a CLAIR Globals, akit talán nem kell bemutatni a koncertek világában. Az ő nevükhöz fűződik az 1985-ös Live Aid, a U2 360°, vagy a Queen budapesti 1986-os koncertje. "Évek óta dolgozunk Yamaha pultokkal és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az első két konzolt egy nagy turnén tudjuk bevezetni" mondta Todd Hudson, a CLAIR Global üzemeltetési igazgató helyettese.

Bővebben a témáról: http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2016/0224_10_carrie.jsp

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.