interton logo

A „FRONTMEN” ZENEKAR HANGMÉRNÖKE KIHAJÓZOTT A QSC TOUCHMIX-EL ÉS A HADITENGERÉSZET CSAPATAIVAL

„Egy katonai repülőgép fedélzetén elképesztően kevés hely áll rendelkezésre, így hatalmas feladat elé állított, hogy kényelmesen utazzak, mégis egy hatékony eszköz legyen velem, amely kielégíti a felmerülő igényeket. Így aztán fogtam a TouchMix-emet, a mikrofonjaimat és a hátizsákomat, majd elindultam.”

Az FOH hangmérnök és produkciós vezető Eugene “Geno” Mulcahy csak a keverőjét vitte a hátizsákjában, amikor ő és country zenekara, a Frontmen of Country Music az év elején elrepült egy, a Perzsa-Öbölben szolgálatot teljesítő repülőgép-hordozóra a zenekar turnéja során. A QSC TouchMix-ével és válogatott mikrofonparkjával „felfegyverkezve” Mulcahy következetesen ugyanazt a nagyszerű élő hangzást tudta biztosítani, valamint archiválta a turné minden egyes előadását, amely alatt meglátogatták az Egyesült Államok Haditengerészetének hadihajóit és katonai létesítményeit a Közel-Keleten és Európában.

Tudjon meg többet: http://www.qsc.com/news-events/news/detail/frontmen-foh-engineer-geno-mulcahy-sets-sail-with-qsc-touchmix-to-entertain-navy-troops/


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.