interton logo

FRED FOSTER, AZ ETC VEZÉRIGAZGATÓJA ÉS TÁRSALAPÍTÓJA 2019. FEBRUÁR 8-ÁN 61 ÉVES KORÁBAN ELTÁVOZOTT

Foster egy látnok, újító, és példakép is volt egyben. A ETC cégcsoport kultúrája, támogatása és bátorítása Fosternek, és az ő emberközpontú környezet megteremtésének, elképzeléseinek tulajdonítható. Nehéz szavakat találni, hogy milyen is volt egy ilyen inspiráló vezetővel dolgozni.

Foster egyik legnagyszerűbb tulajdonsága az volt, hogy képes volt az embereket egy cél vagy egy vízió köré összegyűjteni. Legyen szó akár egy új terméktechnológiáról vagy egy kiállítási stand tervezéséről, vagy akár egy dolgozói találkozóhelyről. Ő mindig kreatív volt, mindig alkotott és mindig adott. Nagy ötletei voltak, és az ötleteinél még nagyobb volt a szíve.

Foster iparágának számtalan szegmenséhez járult hozzá: a termék innovációjától, a tanulói mentorprogramokig. Számos szervezet többször is elismerte Foster emberbaráti hozzáállását.

Foster 2015 nyarán jelentette be, hogy rákkal diagnosztizálták. Ezután széleskörű kezelésen ment keresztül életének meghosszabbításának érdekében. Foster békésen halt meg, családja és szerettei körében. Mindkét gyermeke, lánya Kate Foster és fia James Foster, valamint felesége, Susan Foster is az ETC-nél dolgoznak.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.