interton logo

FRANK SCHOTMAN, A HIGH END SYSTEMS SZAKEMBERE NYILATKOZIK AZ V. INTERTON EGYETEMRŐL

Frank Schotman az V. INTERTON Egyetemen mondta el a véleményét rendezvényünkről.

Frank Schotman az V. INTERTON Egyetemen (november 9-10.) egy izgalmas képzeletbeli utazásra vitte a résztvevőket a backstage világába, amely során megmutatta, milyen egyedülálló funkciókkal bír egy korszerű fényvezérlő pult, milyen show elemek vezérelhetők egy HOG pulttal és hogyan csinálják mindezt a nagyok. Frank nagyszabású nemzetközi produkciók létrehozásában vett részt, együtt dolgozva olyan nevekkel, mint a Muse, Coldplay, Rolling Stones, stb.”

A videóriport erre a linkre kattintva tekinthető meg: https://youtu.be/byd4q0fhSmU

Bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségen!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.