interton logo

FÉNYTECHNIKAI OKTATÁS AZ INTERTON EGYETEM LABORBAN

2019 első félévében az INTERTON Egyetem Laborban diákok számára rendezünk oktatási napokat. Március 22-én fénytechnikai oktatást tartottunk, melyen az OktOpus Multimédia Intézet és a Szent György Média és Informatikai Szakgimnázium tanulói vettek részt. A rendezvényen oktatóként Matola István, az INTERTON Group rendszerspecialistája működött közre.

A fénytechnikai oktatáson a résztvevők többek között megismerhették a DMX, az Ethernet, és az sACN protokollokat, megtudhatták, hogy egy fényrendszer tervezésének esetén mire kell figyelni az áramfelvétel elosztásánál és milyen eszközöket kell/érdemes egy rendszerbe applikálni, azok hogy működnek és mi a szerepük. Az oktatáson a High End Systems és a LIGHT CONVERSE szoftverei voltak segítségünkre.

Külön örömünkre szolgál, hogy a tanulóknak a rendezvény végén is sok kérdésük volt és a nap zárásaként egy remek szakmai beszélgetés alakult ki.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.