interton logo

HIGH END SYSTEMS FÉNYTECHNIKAI OKTATÁS AZ INTERTON EGYETEM LABORBAN

2018. május 3-án kerül megrendezésre a következő INTERTON Egyetem Labor, melynek keretében High End Systems alapfokú fénytechnikai oktatáson vehetnek részt az érdeklődők. A rendezvényt High End Systems fénypult felhasználók számára ajánljuk.

A rendezvényen többek között szó lesz arról, hogyan indítsuk a fénypultot, hogyan hívjunk be show fájlt, mik azok az alap feladatok, amelyeket érdemes a munka elején elvégezni, hogyan patch-eljünk fel eszközöket és hogyan címezzük őket, hogy írjunk új „device” fájlt, ha nem található az adott eszköz a fénypult könyvtárában, mi a batch funkció és miért hasznos, valamint bemutatjuk a „palette” és „scan” módot, illetve egyszerűbb makrók beállítását is elvégezzük.

Időpont: 2018. május 3. csütörtök 10:00 – 16:00
Helyszín: INTERTON Group (1119 Budapest, Major utca 63.)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

Jelentkezési határidő: 2018. április 26.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a rendezvényről, kérjük, írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.