interton logo

AZ ÉV VILÁGÍTÁSI TERMÉKE A HIGH END SYSTEMS SOLAFRAME 750!

A Live Design Magazin rangos bizottsága három kategóriában választotta meg az elmúlt év legfontosabb termékeit a piacon: világítás, vetítés és hang. Amikor a High End Systems piacra dobta a SolaFrame 750-et, egyes designerek úgy érezték, hogy a High End Systems végre visszatért, jegyezte meg a bíráló bizottság egyik tagja.

A 750-es modell a Sola család legkompaktabb tagja, mely kis- és közepes méretű helyszínekre lett tervezve. A számos jellemző és effekt, úgymint a 11 300 lumen kimeneti fényerő, a 6⁰-tól 50⁰-ig állítható zoom, a négy kés, a forgó gobo tárcsa és a teljesen folyamatos animáció felkeltették a bírák figyelmét. „Pontos és tényleg magával ragadó!”- mondta egy bíró, míg mások a kompakt mérethez tartozó hatékony működést emelték ki. „Fantasztikus, hogy milyen kicsi, ám mégis megfelelő bármilyen közepes méretű helyszínre.”- hangzott egy másik bíró véleménye.

A High End Systems SolaFrame 750 a Live Design Magazin „Lighting Product Of The Year” díját nyerte el.

Forrás: https://www.livedesignonline.com/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.