interton logo

EUROTRUSS A PROLIGHT + SOUND KIÁLLÍTÁSON

2019. április 2-5. között kerül megrendezésre Frankfurtban a Prolight + Sound kiállítás, melyen a EUROTRUSS kiállítóként idén is részt vesz. Méghozzá nem is akárhogyan, hiszen valami nagy dolog van készülőben!

A gyártó az eddigi egyik legnagyobb bemutatójára készül, hiszen amellett, hogy fennállásának 25. évfordulóját ünnepli, rengeteg új terméket mutat be Frankfurtban. A már jól ismert truss elemek mellett ÖT új truss típus is bemutatkozik, melyből három a Pre Rig szériához, kettő a Multi Truss szériához tartozik. Ezen felül új csatlakozók, világítási hidak és egyéb truss kiegészítők is megjelennek.

Szintén bemutatkozik az új „MONSTER” truss, az MTS típus. Ez a gigantikus, 145x77 cm-es truss nagy fesztávokhoz készült, mely hihetetlen, 14 500 kg-os elosztott terhelést tesz lehetővé egy 30 méteres szabad szakaszon.

Az MTS nyomdokait követve a TT szérián belül bemutatásra kerül az új TTX truss típus. A TTS csövének 100x5 mm-ről 100x8 mm-re történt növelése hihetetlen, 7 500 kg-os elosztott terhelést tesz lehetővé egy 30 méteres szabad szakaszon a TTX számára.

Végül, de nem utolsó sorban a Pre Rig szérián belül bemutatásra kerül az új XTU truss elem. 70x58 cm-es méretével elképesztő, 4 000 kg-os elosztott terhelést tesz lehetővé egy 30 méteres szabad szakaszon. Az XTU típust kis térfogat, nagy terhelés és tűrésmentes illeszkedés jellemzi.

 

Bővebb információ a Prolight + Sound kiállításról:
https://pls.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.