interton logo

EUROTRUSS AZ ÚJJÁÉPÍTETT PACHA-BAN, IBIZÁN

A híres, Ibizán található Pacha nightclub a téli szezonban jelentős felújításon ment keresztül, melyhez az Eurotruss eszközeit is felhasználták.

A belső felújítás mellett a teljes függesztés és világításpark egy csodás átalakuláson ment keresztül. A lámpapark felfogatásához 6db háromszög alakú hídelemet hoztak létre, melyek összesen 100 méter, feketére porfestett Eurotruss HD33 elemet és speciális 60 fokos sarokelemeket tartalmaznak. A függesztés további különlegessége, hogy a motoros felfogatás miatt a hidak lenyűgöző dinamikus mozgásra képesek.

Tudjon meg többet:
https://www.eurotruss.com/eurotruss-delivers-to-the-renewed-ibiza-nightclub-pacha/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.