interton logo

EUROTRUSS RENDSZER A GUNS N’ ROSES GIGAKONCERTJÉN

24 év után, tavaly decemberben a Guns N’ Roses újra Kolumbiában koncertezett. Több, mint 45 000 ember volt tanúja ennek a fergeteges koncertnek, ahol a banda a klasszikus felállásban lépett színpadra: Axl Rose, Slash és Duff McKagan.

Az Eurotruss helyi partnere, a Linea Estratégica volt felelős a truss rendszer és fedés biztosításáért és felépítéséért. A turné produkciós menedzsere szerint ez a fedés volt az egyik legjobb a hosszú turné során. Felhasználásra került többek között 26x15m Eurotruss PR15 fedés, Eurotruss színpadelemek és motorok.

Kattintson az alábbi linkre és tudjon meg többet!
https://www.eurotruss.com/showcasing-guns-n-roses/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.