interton logo

ERŐSÍTENI EGY KLASSZIKUST

Az Oslo-i Operaház, - amely helyet ad a Norvég Nemzeti Opera és Balett-nek, - az egyik legjobb akusztikájú épület a világon. Azonban még így is egyre többször van szükség hangosító rendszerre az épületben, az operától kezdve a rock, vagy pop koncertekig.

Ahhoz, hogy az ilyen jellegű eseményeket is méltóképp prezentálhassa az operaház, a helyi Drammer Lyd. céget kérték meg egy d&b audiotechnik rendszer installálására.
"Harmad magammal 15 perc alatt képesek vagyunk a rendszert szétszedni vagy összerakni a produkcióhoz mérten, ami elég gyors és praktikus" - mondja Gerhard Hertzberg, a Norvég Nemzeti Opera és Balett vezető hangtechnikusa.

Ahogyan az operaház kiválóan alkalmas az opera előadásokra, úgy a d&b rendszer ideális az egyéb események hangosítására. Ennek eredményeképp, a rendszer hamar visszahozza az árát." Minden vendégművész elégedett a hangrendszerrel, ami a legjobb visszaigazolás arra vonatkozóan, hogy jó befektetés volt a d&b.

Tudjon meg többet: http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/amplifying-the-classics.html


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.