interton logo

ELTŰNT EGY QSC TOUCHMIX-16 KEVERŐPULT!

Május 15-én vasárnap reggel Mezőberény környékén, valószínűleg a Gyomaendrőd felé vezető úton egy utánfutóról leesett egy TouchMix-16 keverőpult. Gyári száma: LCF0G0820

Ha bárki tud a keverőpultról, vagy bármilyen információja van az üggyel kapcsolatosan, kérjük jelezze Panyi Zoltánnak a +36304539477-es telefonszámon!

Nemrég egy QSC PLD4.5 erősítő kapcsán már segített az összefogás, azt a segítségetekkel megtalálták. Aki teheti, ossza meg ezt a hírt is, hogy mihamarabb visszakerüljön a gazdájához a keverőpult. Köszönjük a segítséget!rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.