interton logo

EGYEDI EUROTRUSS KONCEPCIÓ – F1 AUTÓ LÓGATVA

A márciusi Ausztrál GP-t (F1 nagydíj) kísérő ünnepségsorozaton, a melbourne-i Albert Parkban egy különleges attrakció volt látható. A látványosság a turisták és az elvakult versenyfanatikusok számára egyaránt érdekes volt.

Ez nem volt más, mint egy fejjel lefelé lógatott Renault F1-es autó! A különleges koncepió a Carrspace marketing cég „agyszüleménye” volt, az építkezésért felelős tervező mérnök pedig Dave Crowson volt a Get Rigged-től. A mérnöki kritériumokat és a szél faktort figyelembe véve Crowson így fogalmazott: „az Eurotruss rendszer volt az egyetlen truss rendszer, amely célravezető megoldást nyújtott ahhoz, hogy fellógassunk egy Forma 1-es autót. A rendszernek elég stabilnak kellett lennie ahhoz, hogy 107km/órás szelet is elviseljen. A Get Rigged egy egyedileg készített HD34, 15 méter átmérőjű Eurotruss kört rendelt, amit a Showtools International szállított.

Tudjon meg többet: http://www.eurotruss.com/race-car-renault/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.