interton logo

DIGITÁLIS VITRIN

A „Digitális Vitrin” a jövő egyik POS marketing eszköze. Innovatív jellegével, dinamikus információközlő és látványhatás-keltő képességével alkalmas a vásárlók figyelmének felkeltésére és a termékinformációk átadására.


A „Digitális Vitrin” kinézetében megegyezik a hagyományos üvegvitrinnel, ám a külső üveg felület - amellett, hogy átlátszó - LCD kijelzőként funkcionálva - színes videó anyag kijelzésére alkalmas.

Az „Digitális Vitrin” eddig soha nem látott bemutathatóságot biztosít a benne elhelyezett termékeknek azzal, hogy magát a terméket és a vele kapcsolatos információkat egyszerre teszi megjeleníthetővé.

A kijelzőn lejátszható videó, animáció, megjeleníthető bármilyen szöveg.

Az digitális vitrin önálló bemutatóhelyként vagy nagyobb installációk részeként egyaránt használható.

A bemutatni kívánt termék a vitrin belsejében helyezhető el, kellő megvilágítását a beépített fényforrás biztosítja. A digitális vitrin első fala Full HD felbontású tartalmak megjelenítését biztosító, professzionális kijelző.

A 47” képátlójú kijelző hangsugárzókkal és érintőfelülettel bővíthető. Telepítése egyszerű, a videó kép lejátszására számos bemenetet használhatunk, akár egy USB pendrive-ról is bejátszható az animáció.

A digitális vitrinhez tartozó programmal, bárki, egyszerűen létrehozhatja, saját tartalmait úgy, hogy a sötét és világos részek váltogatásával, különleges képi hatások is elérhetők.

Technikai jellemzők:

•    képátló: 47” (1193 mm)
•    panel technológia: IPS
•    natív felbontás: 1920×1080 (Full HD)
•    kontrasztarány: 1200:1
•    betekintési szög: 178°×178° (H×V)

A Digitális vitrint az INTERTON Group bemutatja a SIRHA Future Store-jában május 9-11 között a HUNGEXPON!

Bővebb információkért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.