interton logo

D&B AUDIOTECHNIK A PROLIGHT + SOUND KIÁLLÍTÁSON

2019. április 2-5. között kerül megrendezésre Frankfurtban a Prolight + Sound kiállítás, melyen a d&b audiotechnik kiállítóként idén is részt vesz. A d&b számára ez tökéletes alkalom, hogy az audio világ minden tájáról érkező emberekkel találkozzon, megismertesse termékeit, a munkafolyamatait és izgalmas, új termékeket mutasson be.

Az új termékek mellet a d&b a standján egy reprezentatív részt mutat majd a teljes portfólióból, beleértve a Soundscape-et, valamint az SL és az új KSL szériát is. A stand területén egy munkaállomással is találkozhatnak majd az érdeklődők, amely a nemrég indított R90, DS20 és Revit termékeket és szolgáltatásokat tartalmazza.

A d&b audiotechnik standját az új „Sound + Audio” részen találják az érdeklődők (Hall 8.0: C50).

A Prolight + Sound kiállításon megtekinthető d&b Soundscape előadások időpontjait az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:
https://www.dbaudio.com/global/en/events/prolight-sound/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.