interton logo

A D&B AUDIOTECHNIK BEMUTATJA A GSL RENDSZERT A PROLIGHT+SOUND 2018 KIÁLLÍTÁSON FRANKFURTBAN

A sikeres 2018-as kezdés után a d&b audiotechnik a Prolight+Sound kiállítás felé tart, amely fontos esemény a gyártó naptárában. Nem csak azért, mert Németországban, Frankfurtban kerül megrendezésre, hanem azért is, mert ez egy fantasztikus lehetőség az SL széria és a GSL rendszer bemutatására, amely már a második jelentős új termékük 2018-ban.

A GSL a következő generációs line array rendszer a d&b palettáján, az ikonikus J, Y és V sorozat után. A világ legnagyobb hangosításaihoz használt nagyformátumú line array rendszerek közül a GSL egyedülálló módon szabályozza a hangterjedést, egy új sztenderdet állítva fel a hangnyomás és pontosság tekintetében. A d&b 30 éve kitartóan azon dolgozik, hogy a lefedettségi területet minél pontosabban vezérelhesse. Ez az új rendszer pedig a következő lépés ezen az úton, mely növeli a hallgatói élményt a közönség számára. Forradalmi, kreatív felhasználói felület a rendszerintegrátorok és hangosítók számára, a hangenergia hátrafelé való csillapításával és a kicsengési mező gerjedésének jelentős csökkentésével.

Amellett, hogy a figyelem a GSL hivatalos megjelenésén van, a résztvevőknek lehetőségük lesz megtapasztalni a Soundscape rendszert a naponta megrendezésre kerülő demók keretein belül. Februárban került bemutatásra a Soundscape, melyet a DS100 jelfeldolgozó egység hajt, egy kreatív világot nyitva a hangtervezők, művészek és a közönség számára, lehetővé téve az objektum-alapú keverést és a kifinomult helyiségemulációt.

A kiállításon résztvevők a két újdonság mellett találkozhatnak a d&b teljes termékcsaládjával, beleértve az E, T, J, Y és V sorozatú hangsugárzókat, valamint az xS, xA és xC sorozatokat. A standra látógatóknak lehetőségük lesz arra, hogy kérdéseket tegyenek fel a d&b munkatársainak, részletesen megismerjék ezeket a termékeket, illetve akció közben hallják és lássák a d&b innovációit.

A ProLight + Sound kiállítás 2018. április 10-13. között kerül megrendezésre Frankfurtban. A d&b audiotechnik standját a Sound + Audio Hall 3.1, C41 standhelyen találják majd az érdeklődők.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.