interton logo

A D&B AUDIOTECHNIK KAPTA A „2016. PALM SOUND AND LIGHT” DÍJAT

Hatodik éve osztanak technikai díjakat a PALM Expo kiállításon, idén Indiában a d&b ArrayCalc szimulációs szoftver is a díjazottak között volt. Közel húsz mérnök, vállalkozás, valamint gyártó kapott hasonlóan  kiemelkedő elismerést a line array technológiában nyújtott hozzájárulásukért, különös tekintettel a d&b ArrayCalk és annak opcionális kiegészítése, az ArrayProcessing-el kapcsolatos munkáért.

Az ArrayProcessing az ArrayCalc V8 verziójával lett bemutatva, mely arra hivatott, hogy még tovább fokozza a tonális egyensúlyt a d&b J, V és Y sorozatú vonalsugárzó rendszereinél. Egy hatékony szűrő algoritmus számítja ki és optimalizálja az adatokat, hogy a rendszer minden eleme azonos szónikus karakterrel és minőséggel szólaljon meg a lehallgatási terület teljes egészén, függetlenül a hangsugárzófürt hosszától és ívétől.
Az ArrayProcessing teljes mértékben integrálva lett az ArrayCalk programba, melynek paramétereit az R1 távirányító és monitorozó program juttatja el a rendszer elemeihez.

Bővebb információért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tudjon meg többet: http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/db-audiotechnik-receives-2016-palm-sound-and-light-award-for-line-array-technology.html
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.