interton logo

A D&B AUDIOTECHNIK KELTETTE ÉLETRE A MOUSE ON MARS LEMEZBEMUTATÓ KONCERTJÉT

A berlini electro-pop-ot játszó Mouse on Mars zenekar kitört a hagyományos L-R korlátai közül a d&b audiotechnik Soundscape rendszer segítségével.

Az új album bemutatója tökéletes alapot biztosított a térbeli keverés megvalósításához, ugyanis sok zenész mellett egy rendkívül tartalmas zenei anyag állt rendelkezésre, ami jó alapot biztosított a bemutatóhoz. A d&b Soundscape segítségével nem csak egy sztereó nézőpontra korlátozódsz, hanem a zenében élsz és a hangban jársz.

Tudjon meg többet:
http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/db-soundscape-brings-mouse-on-mars-mit-album-launch-to-life.html

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang- és fénytechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.