interton logo

D&B AUDIOTECHNIK KÉPZÉS AZ INTERTON EGYETEM LABORBAN!

2018. március 7-9. között a Dürer Rendezvényteremben (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) kerül megrendezésre a következő INTERTON Egyetem Labor, melynek keretében d&b audiotechnik képzésen vehetnek részt az érdeklődők. A képzést a d&b audiotechnik munkatársai tartják, tolmácsot biztosítunk, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A három nap programját az alábbiakban ismertetjük.

Első nap (március 7. szerda):
Eszközök tesztelése és bemutatása
- V7P és V-SUB bemutató
- Y7P és Y-SUB bemutató
- E8 és B4-SUB bemutató
- V8 és V-SUB bemutató

Második nap (március 8. csütörtök):
Az R1 és az ArrayCalc szoftverek ismertetése és oktatása. A D80 végerősítő ismertetése és oktatása. Erre a képzési napra a résztvevőknek szükséges laptopot hozniuk magukkal, melyen telepítve vannak az R1 és ArrayCalc programok!  

Harmadik nap (március 9. péntek):
A „V” széria riggelése és bemutatása, ArrayProcessing program alkalmazása. Ez az oktatási nap szorosan kapcsolódik a második naphoz, mert az előző napon tanult dolgokat gyakorlatban tesztelhetik a résztvevők, így regisztrálni is együttesen lehet a két napra. Erre az oktatásra laptopot szintén hozniuk kell a résztvevőknek, melyen az R1 és ArrayCalc programok telepítve vannak.

Időpont: 2017. március 7-9.
Cím: Dürer Rendezvényterem (1148 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)

A képzés mindhárom napon 10:00 órakor kezdődik, március 7-én előreláthatólag 14:00 óráig, március 8-án előreláthatólag 18:00 óráig, március 9-én előreláthatólag 17:00 óráig tart majd. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A REGISZTRÁCIÓT AZ ELÉRT MAXIMÁLIS LÉTSZÁM MIATT LEZÁRTUK!

Minden érdeklődőt várunk!

Amennyiben kérdése van, kérjük, írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.