interton logo

A D&B AUDIOTECHNIK NOIZCALC SZOFTVERE KAPTA A PLASA 2016 INNOVÁCIÓS DÍJÁT!

Szeptember 19-én, a d&b audiotechnik NoizCalc szoftvere nyerte el a 2016-os PLASA innovációs díját. Az ingyenes szoftver színpadi előadások előzetes tervezésében nyújt segítséget.

Az ArrayCalc szimulációs fájl importálásával kiszámítja a hangosítandó területen kívül fellépő zaj szintjét, segítve ezzel az akusztikai tervezők és a rendszer tervezőinek munkáját. Hans Metger, a d&b Képzési- és Termékalkalmazási támogató technikusa a termék bemutatásakor elmondta: „Reméljük, ezzel felhívjuk a figyelmet arra, hogy mennyire fontos tényező a környezeti zaj kibocsátása hosszan tartó kültéri eseményeknél.”

Tudjon meg többet:
http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/db-noizcalc-receives-plasa-award-for-innovation-2016.html

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.