interton logo

A D&B AUDIOTECHNIK A 2016-OS INFOCOMM KIÁLLÍTÁSON MUTATTA BE A QSC Q-SYS™ RENDSZERHEZ FEJLESZTETT SZOFTVER PLUGIN-JÉT

A 2016-os InfoComm kiállításon a d&b audiotechnik bemutatta a QSC LLC, Q-SYS™ platformjára készített szoftver plugin-t, amely lehetővé teszi a d&b erősítők és hangsugárzók teljeskörű felügyeletét, bármely Q-SYS Core eszközön keresztül.

A vezérlések közötti átjárhatóság lehetővé válik ezen a dedikált szoftver-modulon keresztül, aminek segítségével a d&b erősítői könnyedén integrálhatók a Q-SYS DSP hálózati rendszer részeként. Ezáltal lehetőség nyílik a rendszerek tervezői számára, hogy elérjék a kiváló teljesítményű d&b minőséget az installált alkalmazásokban, ahol követelmény a részletes, egyénre szabott távvezérlési lehetőség. A Q-SYS széleskörű integrációjának köszönhetően lehetővé válik az állapotjelentés az erősítők összes audio kapcsolatán, valamint a csatlakoztatott hangsugárzók állapotának felmérése.

A Finn Nemzeti Operaházban (a képen) már használják ezt a rendszert.

Bővebb információért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tudjon meg többet: http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/db-audiotechnik-launches-software-plug-in-for-qsc-q-sys-at-infocomm-2016.html

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.