interton logo

D&B AUDIOTECHNIK ÉS QSC EGYÜTTMŰKÖDÉS!

Nagy öröm számunkra, hogy a d&b audiotechnik és a QSC együttműködik, melynek eredményeképp a d&b bemutatta új, plug-in szoftverét a QSC Q-SYS hálózati audió rendszerhez.

Az új program, mely az idei InfoComm kiáltáson debütált, teljeskörű átjárhatóságot biztosít a d&b rendszerek és a Q-SYS platform között. Ez  azt jelenti, hogy a d&b eszközök könnyen integrálhatók a Q-SYS hálózati rendszerekbe monitorozás, illetve távirányítás esetén.
"Ezzel a dedikált szoftverrel a tervezők kombinálhatják a Q-SYS hálózati rendszer előnyeit a d&b hangrendszerek minőségével." - mondta Wolfgang Shultz termékmenedzser. "Az eredmény egy tökéletes megoldás, koncert minőségű hang, felhasználóbarát kezelés és integrált funkciók, mint például a felügyelet nélküli működés, az eseménynaplózás, vagy a vészhang."

"Ez az együttműködés, mely a d&b és a QSC erőfeszítésének eredménye, új piaci lehetőségeket biztosít mindkét fél számára." - teszi hozzá David Fuller, a QSC termékfejlesztési igazgatója. "Azzal, hogy a d&b hangrendszer tökéletesen beépíthető a Q-SYS rendszerbe, sok rendszerintegrátor álma vált valóra."

A program elérhető és ingyenesen letölthető mind a d&b audiotechnik, mind a QSC weboldaláról.

Bővebb információért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Még a témáról: http://www.qsc.com/news-events/news/detail/db-audiotechnik-software-plug-in-for-q-sys/

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.