interton logo

D&B AUDIOTECHNIK M4 SZÍNPADI MONITOR

A d&b audiotechnik M4 nagy teljesítményű színpadi monitor, mely egy 15”-os mély-közép hangszórót és egy 1,3”-os magas sugárzót tartalmaz, koaxiális elrendezésben.


A hangsugárzó neodímium mágnessel szerelt, így súlya barátságosabb. Lesugárzása fix 50 ° x 70 °. Az egyedülálló tölcsérnek köszönhetően pontos lefedettséget biztosít a színpadon. Hangsugárzó állványra helyezve erős PA eszközként is használható az M4.

A d&b audiotechnik M4 termékvideó erre a linkre kattintva tekinthető meg: https://youtu.be/dBWmZGpx8yo

Bővebb információért keresse közvetlenül kollégánkat!

Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A videót az INTERTON Group Digitális kreatívokkal foglalkozó csapata készítette.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.