interton logo

D&B AUDIOTECHNIK AZ ISE 2016 KIÁLLÍTÁSON

A d&b audiotechnik idén is képviselteti magát az ISE kiállításon, mely február 9. és 12. között kerül megrendezésre. A d&b bemutatóin a látogatók megtudhatják, hogyan kell installálni rendszereiket, melyek világszerte igen sikeresek az utóbbi években. Két helyszínen várják az érdeklődőket, a 7-C175 standon és az E103-as előadó teremben, ahol az új termékekkel és szoftverekkel lehet megismerkedni.


A bemutatókon első kézből kapunk választ arra, miért olyan megbízható név a d&b, a mérnökök és a rendszerintegrátorok számára. Az egyházaktól a stadionokig installált d&b rendszerek minden eleme pontosan összehangolt és gondosan integrált, a maximális hatékonyság és az optimális teljesítmény érdekében. És mivel a d&b hangsugárzókat úgy tervezték, hogy diszkréten illeszkedjenek a környezetbe, nem kell feltétlenül vizuális kompromisszumokat kötni a hangminőség megtartása miatt.

A standon szaktanácsadók segítik a látogatókat megismerkedni a különböző termékekkel, többek között a díjnyertes V pontsugárzókkal, az XC kardióid vonalsugárzókkal, illetve az ArrayProcessing szoftverrel.

"Tavaly két új dedikált erősítőt mutattunk be, melyek még jobban kiaknázzák a d&b rendszerek előnyeit"- mondja Sabina Berloffa, (Marketing and Product Management Igazgató)- " és most itt a lehetőség, hogy a szakemberek még magasabb szintre emeljék a rendszerek installálását. Nagyon várjuk, hogy megoszthassuk ezt barátainkkal és leendő ügyfeleinkkel."

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.