interton logo

D&B AUDIOTECHNIK DS10

A d&b audiotechnik bemutatta új audió hálózati eszközét, a DS10-et, melynek egyrészről az a célja, hogy hidat teremtsen a d&b rendszerek és az egyik legelterjedtebb digitális audió protokoll (Dante) között, másrészről pedig egy olyan hálózati eszköz (Switch), mely a már meglévő távvezérlő és monitorozó szoftvert (OCA) menedzseli, illetve lehetőséget teremt a rugalmas és megbízható felhasználáshoz.


Összesen 16 AES/EBU csatornát tud kezelni, illetve 5 Ethernet portot menedzselni. Kezelését rendkivül egyszerűvé teszi a számítógépes felhasználói felület. Mivel a fejlesztők már jó idejében gondoltak erre, az 1U magas egység könnyet beépíthető a gyári végfok rack-ekbe.
Még a támáról: http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/the-next-step-in-the-db-system-approach-the-ds10-audio-network-bridge.html

Bővebb információért keresse közvetlenül kollégánkat!

Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.