interton logo

COMMUNITY HANGSUGÁRZÓK A LENGYEL STADIONBAN

Az Arena Zabrze egy 24 563 férőhelyes rendkívül modern futballstadion-komplexum. Ez az egyetlen ilyen adottságokkal rendelkező létesítmény a maga nemében a Sziléziai régióban, Lengyelországban. A stadion a közelmúltban teljes körű külső szerkezet és nézőtér átépítésen esett át.

A felújítás során kialakításra kerültek élelmiszer- és vendéglátóegységek, egészségügyi, rekreációs és fitness részlegek, VIP helyiségek, valamint parkoló is. A fűtött játéktérrel, kétszintes, fedett lelátóval, valamint kitűnő világítással és hangrendszerrel ellátott helyszín a legmodernebb funkciókat és technológiát felvonultatva biztosítja a kitűnő élményt a stadionban rendezendő események számára.

A stadionban Community R sorozatú hangsugárzók kerültek telepítésre, melyekre hangminőségük, nagy hangnyomásuk és pontos lefedési mintájuk miatt esett a választás.

Bővebb információért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tudjon meg többet: http://www.communitypro.com/news/press-releases/arena-zabrze-enjoys-community-life-and-safety
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.