interton logo

CLF LIGHTING LÁMPÁK KEDVEZŐ ÁRON!

A CLF LIGHTING eszközeit 2017 óta, az INTERTON Group kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon. Most három lámpa típus akciózásával kedvezünk a rental cégeknek, fénytechnikusoknak, rendezvényszervezőknek és mindenkinek, akinek munkája során segítséget jelenthetnek ezek az eszközök.

A szóban forgó három lámpatípus a YARA, ARES és ARES XS. Az alábbiakban néhány mondatban bemutatjuk őket.

A YARA egy erős kivitelű, IP65 minősítésű lámpatestet kapott. A 100W-os teljesítményhez passzív hűtés párosul, így működése szinte hangtalan. A lámpa RGBW színkeverési rendszere mellett rendelkezik fehéregyensúly állítási lehetőséggel is (CCT). Sokoldalúságát az RDM kompatibilitás és a négy különböző csatornamód választási lehetősége is bizonyítja.
A YARA kedvezményes ára: 81 664Ft+Áfa

Az ARES szintén rendkívül erős szerkezettel, IP65 minősítéssel és nagyteljesítményű (max 360W) RGBW LED-el rendelkezik, így kiváló nagy felületek derítésére. A beépített LED-ek négy különálló szegmensre oszthatók. Intelligens hűtőrendszere képessé teszi arra, hogy szinte hangtalan működésével akár TV és színházi körülmények között is használható legyen. A beépített W-DMX vevő rendszere által olyan helyre is telepíthető, ahová nem megoldható a DMX kábel eljuttatása.
Az ARES kedvezményes ára: 336 263Ft+Áfa

Az ARES XS szintén nagy felületek derítésére alkalmas, akár kültéren is. Minden megtalálható benne ami nagytestvérét, az ARES-t is különlegessé teszi. Ilyen az intelligens hűtés vagy a W-DMX rendszer. 300W-os teljesítményével, - melyhez 18db nagyteljesítményű RGBW LED párosul - sokoldalú derítőlámpának számít.
Az ARES XS kedvezményes ára: 192 150Ft+Áfa

A feltüntetett árak 2018. szeptember 15-ig vagy a készlet erejéig érvényesek.

Amennyiben kérdése van vagy megrendelést szeretne leadni, kérjük keresse kollégánkat:

Matola István
Tel.: +36 30 516 0928
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.