interton logo

CHRIS TAYLOR NYILATKOZIK A YAMAHA RIVAGE PM10-RŐL

Chris Taylor – aki az R&B turnéján is részt vett hangmérnökként - mesél nekünk a RIVAGE PM10 fejlesztéséről.

- A fejlesztés az R&B csapat turnéjával kezdődött, amikor is azt latolgattuk, hogy hogyan is kellene kinéznie, illetve működnie a Yamaha új zászlóshajójának.
Mivel az évek során szorosan együttműködtünk a felhasználókkal, így tudtuk azt, hogy milyen szükségleteik vannak. Egyeztetéseket folytattunk velük a lehetőségekről és újításokról, melyek azok amiket szeretnek és használnak. Például, a PM1D-ben és PM5D-ben a „Selected Channel” teljes funkcióját értékelték a felhasználók, míg más gyártók már nem használták ezt a funkciót. Mi tehát úgy döntöttünk, hogy egy átfogó „Selected Channel” funkcionalitás fontos lehet. Miután ezeknek a beszélgetéseknek a végére értünk, a PM10 alapjai már le is voltak fektetve.

Tudjon meg többet: http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/about/interview/rivage_pm10/chris_taylor.jsp

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.