interton logo

Budapestre érkezett Frank Schotman!

Az INTERTON Group a Budapest Music Expo-n (október 2-4. SYMA Csarnok) mutatja be a HIGH END SYSTEMS Fényshowját. A show-t a Muse „Supremacy” című zenéjére Frank Schotman (Belgium), a szakma egyik professzionális Lighting Designere készítette. Frankkel közvetlenül az érkezése után, a repülőtéren készítettünk interjút!

- Honnan jöttél most éppen?
- Egyenesen Brüsszelből.

- Mondj néhány szót – csak röviden - a HIGH END SYSTEMS Fényshowról!
- Én magam is nagyon várom! Ez az első showm a High End Systems-zel Magyarországon! Annyit elárulhatok: az INTETRTON Group standja nagyon jól néz ki a terveken!

- Mikor kezditek építeni a standot?
- Szerdán.

- Mit üzensz a Budapest Music Expo látogatóinak?
- Jöjjenek! Nagy szeretettel várom őket az INTERTON Group standján és Készüljenek egy nagyon jó show-ra!

A HIGH END SYSTEMS az INTERTON Group kizárólagos kereskedelmi partnere. Az INTERTON Group az „A” csarnok 22-es standján található!rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.