interton logo

BUDAPEST MUSIC EXPO 2015 – VISSZA (ÉS ELŐRE) TEKINTÉS!

Harminc kollégánk három napon keresztül dolgozott a standon azért, hogy a látogatók minden kérdésükre választ kapjanak. Az INTERTON Group digitális kreatív gárdája 12 napig készítette a standon bemutatott filmet, forgatta, vágta, szerkesztette a hozzá szükséges anyagokat. A bemutatott eszközeinkhez - a világ minden tájáról - a legfrissebb katalógusaikat, leírásaikat - küldték el partnereink a kiállítás előtti héten.

Az Expo előtt úgy terveztük, hogy óránként lesz HIGH END SYSTEMS Fényshow. A hatalmas érdeklődés szombatra felülírta elképzeléseinket: az utolsó két napon félóránként volt bemutató és így a három nap alatt több mint 1300 vendégünk látta a Fényshow-t. Nagy-nagy köszönet a HIGH END SYSTEMS-nek és külön ölelés Frank Schotman-nak, a show vezényléséért.

Több mint 500-an játszottak kvíz játékunkon. Köszönjük!

Ezúton is gratulálunk Andrásik Remónak, aki nem csak, hogy évek óta főszervezője a Budapest Music Expónak, hanem ebben az évben az „Év zenei újságírója” címet is kiérdemelte!

És természetesen gratulálunk a HANOSZ tehetségkutatóján indult összes zenekarnak is!

Mi magunk is úgy érezzük és a hozzánk eljutott visszajelzések is azt erősítik, hogy sikeres kiállításon vagyunk túl.

Ráadásul van egy ötletünk, hogy milyen újabb különlegességgel jöjjünk el a kiállításra 2016-ban….
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.