interton logo

BRUTÁLIS EUROTRUSS KONSTRUKCIÓ A TOP10 HOLLAND DJ SZÁMÁRA

Hollandia, mondhatni kis ország, de hatalmas, amikor világszerte ismert DJ-k lépnek fel. Június 4-én a The Flying Dutch produkció keretében a 10 legjobb holland DJ produkciója volt látható és hallható három helyszínen a nagyérdemű közönség elkápráztatására. S hogy mindez időben is kivitelezhető legyen, a DJ-k helikopterrel tették meg a helyszínek közötti távolságot. A The Flying Dutch fókuszában alapvetően a zene áll, ám minden olyan kreatív kifejezési eszköz is megjelenik, mint például a művészet és a divat.

Három nagyvárosban állítottak hatalmas, művészien megalkotott színpadokat, melyek együtt a holland nemzeti zászlót jelképezik. Piros Amsterdam, fehér Eindhoven és kék Rotterdam. Az utóbbi színpadot, mely fekete és kék csíkos "ruhába" volt öltöztetve,  Eurotruss elemekből építették. A hatalmas mennyiségű elem sok ívet tartalmazott, mely a különleges alakzat létrehozásában hatalmas szerepet játszott.

Az alábbi Eurotruss elemek kerültek felhasználásra:

-    661 db FD34 ív (2-12 méter átmérő)
-    4271 méterFD34
-    410 méter FD44
-    132 méter XT TRUSS
-    100 méter ST TRUSS
-    412 db sarok elem (egyéb)
-    90 db FD44 sarok elem
-    1022 db FD34 sarok elem

Tudjon meg többet: https://www.eurotruss.com/the-flying-dutch/


rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.