interton logo

BESZKENNELJÜK ÖNT A VII. INTERTON EGYETEMEN!

Többek között „Ne aggódjon, csak szkenneljük Önt, aztán elkísérjük a virtuális valóságba!” címmel hallhatnak majd előadást a VII. INTERTON Egyetem résztvevői, Dániel Rafael Zubán (Photoscan Unit Digic Services) és Kolostori Gábor (Gábriel Pro Kft.) előadásában.

Hogyan szkennelhetünk, digitalizálhatunk be egy embert? Ha ezzel megvolnánk, mit kezdünk ezzel az információval? Mire jó ez? Mire nem? A technológiának nemcsak szakmai, de etikai határai is vannak. Túl azon, hogy mire vagyunk ma képesek e téren a film és a játék világában, számtalan tipikus és atipikus kérdésre kell megtalálni a saját válaszainkat. Meg kell birkóznunk a bennünk felmerülő félelmekkel.
Az előadás második felében gyakorlati bemutatót láthatnak a résztvevők:
VR, AR - valós idejű animációk háttérvetítéshez játék motorral.

A VII. INTERTON Egyetem 2018. november 7-8-án kerül megrendezésre a Dürer Rendezvényteremben (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.).

A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁCIÓ

A további előadások listáját az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:
http://intertongroup.com/interton-egyetem-2018/eloadasok-2018

Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.